angel's baby room

FÖDDA 2016-03-15 leveransklara 7 juni

 

 

FATHER:Golden Xorro von den Lieben Seelchen (Xorro), black goldenticked (BLH ny25)

MOTER:CH S*Litho's Snow Angel of Cindy (Angel), black silvertipped (BSH ns11) 

        STAMTAVLA/PEDIGREE 

1. S*Litho's Kissed by an Angel (Kitty), HONA, BSH ns11 (svart silvertipped), STANNAR  Individuella bilder i ALBUM

2. S*Litho's Guarded by an Angel (Cedric), HANE, BSH ns11 (svart silvertipped) SÅLD till Växjö

   individuella bilder i ALBUM

 

Ni har en superduktig mamma som redan på andra dygnet fått upp vikten på er. Så är ni också fulla av energi och matlust. Baby 1 skulle gärna velat ha egen matbar för han/hon är en stor egoist och lat som få. Den minste hittar lätt dutt och är den stores sökmotor som blir undanknuffad men lätt hittar ny dutt. När den store sedan tappar sin, upprepas samma sak igen. Ser fram emot utjämning i ärende Skånemejerier.

 

Välkomna till världen!

Vecka 1

19/3

Kampen om mjölkbaren fortsätter, men de små söker också trygghet och värme hos varandra, och båda har nu dubblat sin vikt!

 

Vecka 2

28/3

Nu går utvecklingen fort. De växer så det knakar, har öppnat ögonen och börjar få spring i benen. Inte lätt för mamma Angel och fotografen att hinna med!

 

 
1/4

Börjar bli riktiga små katter som sover ihop, och mamma Angel vågar sig ut på korta rundor för att kolla reviret. När de är vakna börjar de intressera sig för omvärlden utanför lådan, så om knappt en vecka bär det nog av

Vecka 3
 
Vecka 4

Nyfikna och aktiva kelsjukna bebisar börjar tycka boet är för trångt. Dags för nya äventyr! Men boet är fortfarande en trygg plats att retirera till för vila.Har också börjat äta babymat på egen hand. Duktiga små.

 
 
         

Vecka 5

Denna vecka fick vi packa ihop bolådan och öppna upp hela 'Babyrummet' och snart bär det ut till de andra kissarna i familjen........och här kommer mamma Angel med lillpojken. flickan hade redan rusat före!

19/4

Angel är en fantastisk mamma. En av de duktigaste kullar jag haft som ätit själv sedan över en vecka, och som nu också börjar klara lådan.

 
 
Vecka 6
 
Vecka 7

Nu är de riktiga småkatter som faller in i husets rytm. Eftersom de är så duktiga att äta själv, tar Angel lite mer ledigt och överlåter åt övriga i familjen att vakta och lära de små. Mest är det mormor Cindy, gammelmormor Rosa som passar och ger trygghet, medan morbrödrar och mostrar står för lek och bus

 
 

Vecka 8

Den här tiden är ljuvlig. De börjar bli små katter med utpräglad personlighet, som leker tillsammans o med övriga katter men även hittar på egna upptåg. Pojken har redan hittat sin nya matte som har gett honom det fina tilltalsnamnet Cedric.

Men att vara fotograf är inte lätt, när det bara finns två lägen;fullt ös eller sömn..och bästa lek verkar va vem som ska brotta ner vem..

 

Vecka 9

Denna veckan var det första biltur och vaccination hos veterinär. De var så duktiga båda två. Annars är det jakt som gäller från tidig morgon. Mamma Angel o mormor Cindy lär dem allt om att sköta ett hushåll (!) och särskilt hur det fungerar i köket. Snart är de fullärda och redo för nya äventyr.

 
Vecka 12

En kull som överraskat. Lättast på vågen vid födseln, men tidiga med allt i utveckling (ur bolådan, äta själv, gå på lådan osv) och med en otrolig viktuppgång. Sista veterinärbesök med besikting, vaccination och chips gick utan anmärkning eller gnäll, nu återstår bara skönhetssalongen med bad osv innan lillpojken hämtas av sin nya matte.

 

TILLBAKA KATTUNGAr

BACK TO KITTENS